09-12-2012

Van 9 december tot aan het einde van het jaar profiteer je van maar liefst 35% korting op alle producten! Gebruik hiervoor bij het afronden van je bestelling in het veld kortingscode de code "Kerst2012" zonder de aanhalingstekens. De korting wordt dan direct verrekend. De korting geldt uiteraard niet voor de verzendkosten.

09-12-2012

De kaarten van Offensive + Delightful hebben wij nog scherper kunnen inkopen! De prijs is daarmee scherp gedaald naar maximaal 1,95 inclusief envelop.

22-03-2012

Vandaag zijn dan de eerste kaarten van Offensive + Delightful toegevoegd aan de webshop! De kaarten zijn allemaal dubbel en met envelop. Naast de geweldige teksthumor is de kwaliteit is werkelijk prachtig te noemen. En, uitsluitend verkrijgbaar bij Pimpjememo! Omdat we inmiddels twee hoofdleveranciers hebben, zullen we ook de categorieindeling wijzigen om het overzichtelijk te houden.

20-02-2012 Het wordt een bijzonder jaar!

Inmiddels is de eerste bestelling een feit en kunnen we een nieuwe leverancier en productgroep aan ons assortiment toevoegen. Vooralsnog zijn we uniek in Nederland. Het is geen product dat iedereen aanschaft, en soms zijn de teksten een klein beetje brutaal. Maar he, dat zijn we gewend toch? Houdt de website goed in de gaten voor de leverbaarheid!

04-12-2011 Nieuwe subcategorie "Social Media artikelen" toegevoegd 

Vanwege de grote vraag naar onze "Paper Tweet", "Statusupdate" en de " Social Media Citation Note" hebben we deze in een apart categorie geplaatst. U kunt deze nu direct terugvinden in de linker categoriebalk. 

02-12-2011 Nu ook verzending naar Belgie en Duitsland en nieuwe betaalmogelijkheden toegevoegd

Per 2 december 2011 hebben ook onze Belgische en Duitse fans de mogelijkheid om via onze webshop te bestellen. De verzendkosten worden berekend op basis van gewicht en de netto tarieven van Postnl worden doorberekend. Daarnaast kunnen zij gebruik maken om online betalingen te doen via de betaalmodules MisterCash en DIRECTebanking.

Volg ons op Twitterlink of op Facebooklogo voor de allerlaatste nieuwtjes en producttoevoegingen.